Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeCAD Architecture

progearch

progeCAD ја претстави новата алатка наменета за сите проектанти - progeCAD Architecture.

За разлика од досегашните алатки кои беа класични CAD алатки, progeCAD Architecture е BIM алатка, слична на Revit и ArchiCAD, со сите вообичаени BIM алатки како скали, ѕидови, столбови, прозори, врати, итн.

 

Дознајте повеќе за progeCAD Architecture >>