Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD достапен на српски јазик

После повеќе од една година развој, во продажба е пуштена и  progeCAD на српски јазик.

Во оваа верзија комплетно е преведен корисничкиот интерфејс, командите и барањата во командната линија, со што е овозможено полесно работење со програмот. Секоја команда во командната линија покрај преводот ја содржи и оригиналната команда

progeCAD 2010 Professional SRB е достапен како комерцијална верзија, но и како училишна верзија, која е наменета за сите образовни институции и е бесплатна за употреба.

Ова се слики од работната верзија на progeCAD 2010 Professional SRB:

proge_srb1 proge_srb2