Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Крај на акцијата

Завршена е акцијата со која можеше да се надоградат progeCAD 2008 и progeCAD 2009 на најновата верзијата progeCAD 2010 Professional по поволни услови - попуст од 15%.

Отсега, цените за надоградба на верзијата 2010 се:

  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2009 Professional - 139.00 €
  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2008 Professional - 189.00 €
  • progeCAD 2010 Professional USB надоградба од верзијата 2009 USB - 189.00€
  • progeCAD 2010 Professional надоградба од било која CAD апликација (Bricscad®, IntelliCAD®, AutoCAD®...) - 189.00 €

Цените на програмите и количинските попусти се дадени во нашиот ценовник.